This page has been temporarily disabled due to inactivity. To re-enable, please log into your Blogdrive account.

 

If this is your blog:
Go to my Login

 

 

 

 

 

But hey, while you're here, enjoy some recent Blogdrive entries:

Daily Devotion
Turn To Him Wholehearte
dly

“Open thou mine eyes, that I may behold wondrous things out of thy law.” - Psalm 119:18. Date: Tuesday, September 30, 2014 Today's Chapters: Book of Malachi Message Title: Turn To Him Wholeheartedly Hello My Friend, The Book of Malachi is the thirty-ninth book of the Old Testament/Bible, the final book of the Old Testament, and contains four chapters. The author of the book is Malachi and it was written to Israel. The timeline for these events took place approximately between 440BC and 410BC. The purpose of the book was to call Israel to repentance and return to righteousness in order to restore the nation, calling great emphasis on the Levites. What we are to learn from the book is that it is not enough to turn to God, we must turn to Him wholeheartedly. “If ye will not hear, and if ye will not lay it to heart, to give glory unto my name, saith the LORD of hosts, I will even send a curse upon you, and I will curse your blessings: yea, I have cursed them already, because... (more)

.: LifeHasBegun:.
Perasaan Rasa Nak Berblog..
Lately ini perasaan nak berblog macam agak jarang-jarang skit. Bukan tak der benda nak cerita, tapi sebab ada banyak sangat benda nak cerita.. lepas tu fikir-fikir, ada benda yang boleh cerita, ada benda yang tak boleh cerita. Biasalah aku ini kan too privacy. Di alam nyata pun aku tak cerita semua benda pada semua orang, apatalah lagi alam online ini... Banyak cerita kena tapis mana yang nak cerita, mana yang nak simpan dalam hati saja. mana yang nak kena ambil gambar... But, on thing yang aku konsisten untuk update dekat blog ini adalah pasal hutang, duit, bayar hutang, tak cukup duit and so on. Biarlah semoga dapat di jadikan pengajaran dan pedoman buat diri sendiri!! So bila dah banyak sangat benda nak di tapis, end up memang langsung satu apa pun tak cerita.. Hahaha.. Simpan sajalah semuanya dalam hati. Ini gambar kalau tak salah awal bulan 8 hari tu. Ntah kali keberapa ntah dok bersushi. Daripada orang yang langsung tak reti makan sushi, sampailah dah sign up jadi... (more)

whatwasithinking
www. baby murder center
my wife bec has brought something to my attention. a once loved website has gone dark. my wives for years have been visiting a website that caters to soon to be moms but that has now ended. while claiming to be a support place for moms and soon to be moms this site has now instead resorted to censoring and banning members for being prolife while "protecting" freedom of speech of the trolls and baby murderers that are now proliferating every nook and cranny. the word smiths twist the truth by calling it "bullying" if a member has an "opposing" view point to murdering babies and either deletes their post and or bans the offender. it is clear that babyMurdercenter supports those that advocate killing babies and protects that ideology. why i am calling for all those that love life, children, and babies to boycott the website and any that would sponsor the murder of children. please pass this on.

alongb
Szkoly
Dobry wieczor, nazywam sie Mickiewicz, jestem Bialorusinem. pierwszy w Polsce pisalem jak O’Hara potem wszystko mi sie poprzestawialo, do zony zaczalem sie zwracac per mebel. przez chwile myslalem o staniu sie jednym z tlumem prymitywow zadeptujacych Place de la Concorde adidasami „Podhale”. moja pycha zdradzila mnie i wysmiala. przez chwile myslalem o staniu sie jednym z kosmicznym tonem Wszechswiata, duchowym czynem, swietoscia urzeczywistniona. zostalem mistycznym kapralem

Takdir Illahi
ragam islam
dalam abad ke-21, terdapat kepelbagaian di kalangan umat Islam, termasuk orang islam menghina sesam islam, jarang Ada orang Islam yang mengambil Al-Quran dengan serius menumpukan kehidupan mereka di sekitar Al-Quran tidak seperti orang Kristian menumpukan kehidupan mereka di seluruh Alkitab. Islam berbeza daripada agama Kristian kerana Kristian tidak menganggap diri mereka sebagai dikehendaki mengemukakan kepada Yesus Kristus; yang beriman kepada Yesus Kristus dan mesej bahawa dia mencintai anda dan telah dikorbankan untuk dosa-dosa anda. Ramai yang diiktiraf sebagai orang Kristian yang tidak mengambil Alkitab hanya sebagai firman Allah cara bahawa Al-Quran sepatutnya menyatakan kehendak Allah. Islam adalah lazim ke atas semua agama-agama lain, lebih ramai orang kembali kepada Islam hari ini walaupun media yang cuba untuk memadamkan cahayanya. Ia memberi kesan kepada dunia hari ini kerana lebih ramai orang ingin tahu mengenainya, dan Dalam sha curiosty Allah akan membawa... (more)




Copyright © 2003 - 2005 NeverX All rights reserved.
Tag board Rules     Privacy policy     Terms of Service